Helaas, deze actie van Energie Topdeal is afgelopen!

Je kunt Energie Topdeal zien als een tussenpersoon. Ze zijn altijd op zoek naar de beste energieleverancier met de beste aanbieding, actie en kado's. Een energieleverancier moet dus van goede huize komen om geselecteerd te worden door Energie Topdeal. Omdat Energie Topdeal een bekende site is kunnen ze vaak nog extra aanbiedingen afdwingen. Bij een extra aanbieding kun je denken aan extra korting op de tarieven en een leuk kado. De Topdeal van Energie Topdeal op dit moment is E.ON. Deze energieleverancier staat bekend om zijn goede aanbiedingen en kado's. Waar bestaat de topdeal precies uit?

Je kunt bij Energie Topdeal kiezen uit 2 contracten, namelijk een 1-jarig en een 2-jarig contract.

1-jarig contract Energie Topdeal

Bij het 1-jarig contract van Energie Topdeal krijg je geen gratis telefoon,maar je kunt wel klant worden tegen scherpe tarieven. E.ON komt altijd zeer goed uit de testen van de Consumentenbond. Het 1-jarig contract van deze energieleverancier bestaat uit vaste tarieven. Zo heb je een jaarlang geen prijswisselingen. Dit ben je ongeveer per maand kwijt met een gemiddeld verbruik:

  • Single:  112 euro
  • Duo: 130 euro
  • Gezin: 158 euro

 

2-jarig contract Energie Topdeal met gratis telefoon

Bij een 2-jarig contract van Energie Topdeal krijg je een gratis telefoon, namelijk de LG Optimus L3! Deze gratis telefoon heeft een waarde van 149 euro. Dit is toch een leuk extraatje. Ook bij dit 2-jarig gelden vaste tarieven. De tarieven zijn iets hoger dan bij een 1-jarig contract, maar ze zijn nog steeds erg voordelig te noemen. Bij een gemiddeld verbruik ben je dit per maand kwijt:

  • Single: 116 euro
  • Duo: 135 euro
  • Gezin: 163 euro

 

Nieuwe aanbieding Energie Topdeal

Op dit moment werkt Energie Topdeal samen met Nuon. Nuon is een bekende en betrouwbare energieleverancier. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare stroom en een goede service, maar Energie Topdeal heeft een scherpe actie afgedwongen voor nieuwe klanten. Je kunt kiezen uit een éénjarig, tweejarig of een driejarig contract.

Bij een éénjarig contract krijg je een gratis Staatslot. Hiermee maak je kans op mooie prijzen. 

 

Bij een tweejarig contract krijg je een gratis Prestigio E-reader. Hiermee kun je boeken downloaden en lezen. Op de E-reader staan alvast 250 boeken in verschillende talen. Zo kun je voorlopig vooruit!

 

 Bij een driejarig contract krijg je het duurste cadeau. Wanneer je nu overstapt naar Energie Topdeal, krijg je namelijk een tablet cadeau. Dit is de Samsung Galaxy tab3 Lite T110 7" met een waarde van 159 euro.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb